pr & social media adviesbureau
Ultimate Ears

Ultimate Ears werkt samen met SLAM! tijdens Amsterdam Dance Event

Leusden / Amsterdam, 15 oktober 2015Ultimate Ears werkt tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) samen met radiozender SLAM!. Tijdens ADE laat Ultimate Ears SLAM!-luisteraars en bezoekers van de MINI Brand Store persoonlijk kennismaken met zijn nieuwste line-up draadloze, mobiele Bluetooth-speakers, waaronder de UE BOOM 2. Deze onlangs geïntroduceerde Bluetooth-speaker met een krachtig 360-graden geluid is te zien en te horen in de pop-up store aan het Leidseplein in Amsterdam. Ultimate Ears richt zich met deze kleurrijke Bluetooth-speaker op liefhebbers van een feestje en wil door muziek mensen verbinden.

“ADE is het festival als het gaat om elektronische muziek en deze week stroomt Amsterdam vol met muziekliefhebbers uit meer dan 80 landen. Met Ultimate Ears en de nieuwe UE BOOM 2 willen we bijdragen aan het feestgevoel. Met SLAM! als partner en de MINI Brand Store als A-locatie voor een activatie is dat gevoel helemaal compleet. Tijdens de mix-marathon kun je de producten komen testen en eventueel direct aanschaffen”, zegt Gezinus Winters, Head of Loyalty & Incentives Channel Northern Europe bij Ultimate Ears.

Altijd en overal muziek
De draadloze, mobiele Bluetooth-speakers van Ultimate Ears, waaronder de UE BOOM 2, zijn dankzij het duurzame en adventure-proof ontwerp overal mee naartoe te nemen. Met een Bluetooth-bereik van 30 meter en een oplaadbare accu die tot 15 uur meegaat, heb je je favoriete muziek overal en altijd bij je en deel je deze gemakkelijk met vrienden. Je leest hier meer over de UE BOOM 2 van Ultimate Ears.

Activiteiten Ultimate Ears tijdens ADE
Tijdens ADE organiseert Ultimare Ears in samenwerking met verschillende partners diverse activiteiten. Zo vindt op zaterdag 17 oktober de Amsterdam Cruise Party plaats, georganiseerd door Ultimate Ears en Sam Feldt, bekend van de hit 'Show Me Love'. Je leest hier meer. Daarnaast verzorgen Sick Individuals in samenwerking met Ultimate Ears op donderdag 15 oktober een bijeenkomst over carrière maken in de muziekindustrie. Je leest er hier meer over.

SLAM!Club
SLAM! hoor je tijdens het Amsterdam Dance Event 83 uur lang non-stop met de beste dj-sets. SLAM! organiseert van 14 tot en met 18 oktober live de SLAM! MixMarathon vanuit de MINI Brand Store op het Leidseplein. In de avond opent de SLAM!Club, wat de kleinste club van ADE is met de grootste line-up. Onder andere Armin van Buuren, W&W, Nicky Romero, Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens en FeestDJRuud komen langs. Je leest er hier meer over.

Adres MINI Brand Store: Leidseplein 31, 1017 PS Amsterdam
Openingstijden: dagelijks tussen 10:00 en 18:00 uur

-----------------

Over Ultimate Ears
Ultimate Ears (UE), een merk van Logitech en in 1995 opgericht door muzikant Alex Van Halen en zijn sound engineer, heeft de manier waarop artiesten optreden op het podium van een revolutie voorzien door middel van zijn op maat gemaakte earphones. Vandaag de dag is Ultimate Ears het meest gebruikte merk earphones. Ultimate Ears ontwikkelt earphones en luidsprekers die de manier waarop mensen hun favoriete muziek van een andere dimensie voorzien. Ultimate Ears is toonaangevend leverancier van in-ear-monitors voor professionele musici en aanbieder van hoogwaardige mobiele luidsprekers voor de consumentenmarkt. Voor meer informatie, ga naar www.ultimateears.com.

Meer informatie
Whizpr
Renée Rijken / Julien Harbers
T. 0317 410 483
E. ue(at)whizpr.nl

Ultimate Ears Nederland
Gezinus Winters, Head of Loyalty & Incentives Channel Northern Europe

*Hoofdfoto opgenomen als bijlage is gemaakt door Marc Deurloo. Bij gebruik beeld graag credits benoemen.