pr & social media adviesbureau
Ultimate Ears

Ultimate Ears komt met nieuwe compacte draadloze speaker: UE ROLL

Draagbare en waterbestendige speaker verbindt je altijd en overal met je favoriete muziek

Leusden, 16 juni 2015 - Ultimate Ears breidt zijn lijn van mobiele speakers verder uit met de UE ROLL. Deze krachtige en compacte draadloze Bluetooth-speaker is net als zijn voorgangers ontworpen voor het afspelen van je favoriete muziek, waar en wanneer jij dat wilt.

De UE ROLL produceert een indrukwekkend krachtig en helder 360-graden geluid. De diepe bass zorgt voor knallende beats. Naast z’n krachtige sound, borduurt ook het ontwerp van de UE ROLL verder op zijn voorganger, de UE BOOM, en is de speaker gemaakt om deel uit te maken van je ultra-mobiele levensstijl.

Bestand tegen de wildste feestjes
Of je de UE ROLL via het elastische koord nu vastmaakt aan je zwembroek of vastknoopt aan je rugzak terwijl je op pad bent, de UE ROLL is het muzikale verlengstuk van jou en je vrienden. De speaker is waterproof (IPX7 gecertificeerd) en bestand tegen alles dat bij het leven en wilde feestjes hoort. De speaker is gemaakt van sterke, hoogwaardige materialen, dus je kunt ermee spelen, gooien of laten vallen zonder je zorgen te hoeven maken dat de speaker het niet overleeft.

“Muziek is gemaakt om te delen, te verbinden en om van te genieten”, zegt Rory Dooley, general manager van Ultimate Ears. “Het maakt van gewone momenten iets bijzonders en dat is exact waarvoor we de UE ROLL hebben ontworpen. Het maakt niet uit waar je bent of wat je doet, de UE ROLL zal die ervaring versterken.”

Krachtige sound
Naast z’n epische sound en verrassende, mobiele vormgeving, mag je van de UE ROLL - net als van de UE BOOM en UE MEGABOOM - verwachten dat de speaker dankzij continue updates steeds beter wordt. Met de UE ROLL-app voor iOS en Android kun je wakker worden met jouw favoriete muziek, op afstand de speaker inschakelen en het geluid zelfs verdubbelen door het te koppelen met een andere speaker uit de Ultimate Ears line-up. Nieuwe updates zijn draadloos via de app beschikbaar. Hierdoor kun je er eenvoudig extra features aan toevoegen en nog meer van je speaker genieten.

Prijs en beschikbaarheid
De UE ROLL is naar verwachting vanaf juli in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van 129,00 euro. Kijk voor meer informatie op www.ultimateears.com.

----------

Over Ultimate Ears
Ultimate Ears (UE), een merk van Logitech en in 1995 opgericht door muzikant Alex Van Halen en zijn sound engineer, heeft de manier waarop artiesten optreden op het podium van een revolutie voorzien door middel van zijn op maat gemaakte earphones. Vandaag de dag is Ultimate Ears het meest gebruikte merk earphones. Ultimate Ears ontwikkelt earphones en luidsprekers die de manier waarop mensen hun favoriete muziek van een andere dimensie voorzien. Ultimate Ears is toonaangevend leverancier van in-ear-monitors voor professionele musici en aanbieder van hoogwaardige mobiele luidsprekers voor de consumentenmarkt. Voor meer informatie, ga naar www.ultimateears.com.

Meer informatie

Whizpr
Julien Harbers / Renée Rijken / Daphne Groenhard
T. 0317 410 483
E. ue(at)whizpr.nl

Ultimate Ears Nederland
Gezinus Winters
Marketing Manager Benelux