pr & social media adviesbureau

MetaPack benoemt Ton ter Laak tot VP Noord-Europa

Aanstelling Ter Laak en opening nieuw Noord-Europees hoofdkantoor in Amsterdam ondersteunen internationale groei MetaPack 

Amsterdam, 29 juni 2015  – MetaPack, specialist in e-commerce delivery oplossingen, benoemt Ton ter Laak tot Vice President Noord-Europa. In deze nieuwe rol zal Ter Laak vormgeven aan de snelle groei van MetaPack in deze regio.

Ton ter Laak brengt jarenlange management- en enterprise software-ervaring met zich mee. Voordat ter Laak bij MetaPack startte, was hij General Manager Noord-Europa bij MicroStrategy. Hij begon zijn carrière bij Oracle, waar hij diverse managementposities bekleedde. In zijn nieuwe rol bij MetaPack krijgt hij de volledige commerciële verantwoordelijkheid voor Benelux en de Nordics. Hij rapporteert aan de Senior Vice President Europe, Bruce Fair.

Fair: “Ton beschikt over een sterk commercieel track record en heeft in vorige functies laten zien dat hij succesvol groei kan realiseren in Noord-Europa. Dit maakt hem de juiste man voor deze positie. Ton komt voor MetaPack op een cruciaal moment: de vraag naar onze oplossingen neemt sterk toe, omdat retailers en leveringspartners hun klanten een ruimere keuze willen geven in het leveren van producten afgestemd op de klantbehoefte. We zien dan ook uit naar de komst van Ton”.

Vanuit het recent geopende Noord-Europese hoofdkantoor in Amsterdam houdt Ter Laak zich bezig met het verhogen van de bekendheid van MetaPack’s oplossingen en diensten binnen de regio. MetaPack heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Polen, Hong Kong en de Verenigde Staten. De opening van een Noord-Europees hoofdkantoor toont MetaPack’s ambitie internationale groei te realiseren.

“MetaPack is toegewijd grenzenloze handel binnen Europa en de rest van de wereld mogelijk te maken. Daartoe ondersteunen wij retailers zodat zij tegemoet kunnen komen aan de vraag van consumenten naar leveringskeuze van producten”, zegt Ter Laak. “Ik zie ernaar uit deze nieuwe rol te vervullen en MetaPack’s groei in Noord-Europa verder vorm te geven.”

------------

Over MetaPack
MetaPack is opgericht in 1999. Het bedrijf levert e-commerce en multi-channel delivery-technologie aan retailers wereldwijd. MetaPack's configureerbare platform zorgt voor een optimale klantervaring bij productleveringen, waardoor klanttevredenheid en -loyaliteit worden gewaarborgd. De software verbindt leveranciers met pakketdiensten en allerlei aanvullende leverings-, ophaal- en retourneringsdiensten. Meer informatie is beschikbaar via www.metapack.com

Voor meer informatie
Whizpr
Annerieke Kamphuis
annerieke@whizpr.nl
0317-410483

Tags: personalia