pr & social media adviesbureau

blog

Whizpr Technology Outlook 2015

‘Never change a winning horse’, zeggen ze wel eens. En dat klopt ook. Is gewoon niet verstandig om te doen. In de paardenbusiness althans. Wij van Whizpr zitten alleen niet in de edele viervoeters. Wij zitten in de PR. En wij denken: iets wat goed is, kan soms nog beter! Daarom besloten dit jaar wel opnieuw de Whizpr Technology Outlook te organiseren, maar niet op dezelfde locatie als voorgaande jaren. En wat bleek? Verandering van spijs deed eten.

Op donderdag 29 januari was Restaurant The Lighthouse op IJburg (Amsterdam) het decor van alweer de derde editie van ons event waarin we klanten en media op een informele manier bij elkaar brengen. Dit jaar schoven afgevaardigden van 11 klanten aan die met een zelfde aantal journalisten spraken over de trends die zij zien in hun markt.

We kunnen terugkijken op een geslaagd event. Zowel op het gebied van aanwezige klanten, als aanwezige pers. De insteek van het Technology Outlook-event is niet zozeer grote hoeveelheden artikelen ‘scoren’, maar het leggen van nieuwe contacten en opdoen van ideeën voor verhalen en soms ook samenwerkingsverbanden. We zijn erg benieuwd naar de spin off van dit event. Want in het verleden behaalde resultaten bieden in elk geval goede verwachtingen voor de toekomst!

Reacties (1)

Reageer

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond