pr & social media adviesbureau

blog

Whizpr rijdt naar de Noordkaap voor 3FM Serious Request

Whizpr rijdt naar de Noordkaap voor 3FM Serious Request

Valentijn, Kees en Willemijn gaan van 9 tot 21 december a.s. als Team Whizpr de Noordkaap Challenge rijden, een tocht van 7000 km onder barre omstandigheden. Naast dat het een geweldige ervaring is, willen wij de mogelijkheid aangrijpen actief bij te dragen aan het goede doel. Veel van onze klanten sponsoren events of goede doelen en wij adviseren hen daarover. Maar als bedrijf kunnen we meer ervaring daarin opdoen. Wat is vooraf, tijdens en na mogelijk? Hoe is het om al die content te moeten maken? Hoe kun je de kernwaarden van een bedrijf vertalen naar het goede doel.

Publicity Pathfinders
Dus wij gaan het zelf ondervinden en de barre tocht aan. Onze nieuwe pay off Publicity Pathfinders willen we tijdens de tocht lading geven. De context van een lange rit maken met een duidelijk doel, biedt een perfecte gelegenheid om te experimenteren met het maken van mooie en relevante content. Wij leren wat de mogelijkheden zijn om onze kernwaarden te vertalen naar relevante content. Deze trip is dus een prachtig pr instrument voor Whizpr om te laten zien waar wij voor staan: kwaliteit, snelheid, creativiteit en fun. Daarnaast geven we hiermee uiting aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Kijk hier wat 3FM doet rond deze challenge. Vorig jaar mocht het team dat het meeste geld ophaalde de cheque overhandigen in het Glazen Huis. Ons streven is dat team te worden: our 15 seconds of fame on national TV, hoe cool is dat:-)

Sponsoren
We willen het Whizpr netwerk optrommelen om ons te steunen. We vragen klanten ons te sponsoren en bevriende media en relaties om een donatie te doen of ons uit te dagen een challenge te doen. Voor hen kunnen we toffe en relevante content maken. Stel je voor: TP-LINK maakt het mogelijk dat we makkelijk kunnen internetten. Via Medialab kunnen we een gepimpte lab maken waarin we alle beelden delen met de sponsoren. UE BOOM 2 is natuurlijk onmisbaar. Met Coosto houden we de buzz rond de NoordKaap Challenge bij… enz. Als je als bedrijf ook mee wil gaan in dit experiment en een bijdrage wil doen aan 3FM Serious Request laat dat ons dan vooral weten via noordkaap@whizpr.nl. Alle bijdragen zijn meer dan welkom. 

Via onze eigen blog en het Facebook kanaal kun je ons volgen en zie je wat we meemaken en wat wij maken voor onze klanten. 

Off we go, to see the Northern light!! 

Reageer

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond