pr & social media adviesbureau

blog

Tech verovert de wereld

Tech verovert de wereld

McDonalds of Apple? Coca Cola of Google? Zegt u het maar. Mochten er nog steeds lezers zijn die er niet van overtuigd zijn dat technologie in rap tempo de wereld (en ja. ook die van hen) aan het veroveren is, dan adviseer ik hen het meest recente ‘global brand-lijstje’ eens door te nemen.

Interbrand publiceert jaarlijks een top 100 met ‘Best Global Brands’. De bedrijven die daarin opgesomd worden, staan daar onder andere op basis van hun financiële prestaties en hun mogelijkheden om koopgedrag van consumenten te beïnvloeden.

Groeimarkt
Zes bedrijven in de top 10 zitten in de tech-business (dan reken ik Amazon daar voor het gemak ook maar even toe). Dat geeft niet alleen aan dat technologie gemeengoed en top-of-mind is geworden, het geeft tevens aan dat het een enorme groeimarkt is. Voor de bedrijven in deze lijst, maar vooral ook voor interessante en slimme start-ups die direct kunnen profiteren van de wereldwijde digitalisering.

Plek 101
En Whizpr zelf, hoor ik u denken? Die is dit jaar weer op plek 101 geëindigd. Een mooi resultaat. Absoluut. Maar net buiten de publiciteit. En dat geeft ook niet. Wij steken liever onze energie in een mooie notering voor onze klanten. Goed om te zien dat wij in de loop der jaren een groot aantal van deze partijen hebben mogen bijstaan om een van de Best Global Brands te worden!

Tags: technologie

Reageer

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond