pr & social media adviesbureau

blog

Team Whizpr staat in de startblokken

Team Whizpr staat in de startblokken

Het aftellen is begonnen. Nog één nachtje slapen en dan gaan Kees, Valentijn en Willemijn als Team Whizpr voor 3FM Serious Request naar de Noordkaap toe. We werden al gesteund door negen sponsoren en daar zijn er nog eens zes bijgekomen. Dat is geweldig nieuws, want zo halen we nog meer geld op voor het goede doel.

UE
Ultimate Ears (UE) ontwikkelt stoere en hippe draadloze speakers die nagenoeg onverwoestbaar zijn. Of er nou een truck overheen rijdt, of in een water wordt gegooid, de boxen van UE blijven het altijd doen. Wij als Team Whizpr gaan ze aan nog een test onderwerpen: hoe doen ze het bij extreme kou in de sneeuw?

Trend Micro
Deze softwareonderneming helpt ervoor zorgen dat waar dan ook ter wereld je bent, je data beveiligd is. Trend Micro hun slogan is dan ook niet voor niets 'Securing your yourney to the cloud'. Deze veiligheid en zekerheid op de achtergrond voor je bestanden, draagt eraan bij dat je altijd zorgeloos kunt werken. Grenzeloze veiligheid! Dus ook op een extreme locatie als de Noordkaap.

Exact
Exact levert software voor de zakelijke markt waarmee mensen hun werk zo optimaal mogelijk kunnen doen. Ze hebben als ontwikkelaar van software de drive om elke dag beter te worden. Dit doen ze doen iedere dag te testen, te verbeteren en te presteren. Net zoals Formule 1-coureur Max Verstappen die zij ook sponsoren. Zowel Exact als verstappen tonen de zogenaamde 'fierce ambition' die nodig is voor succes. Laat het maar aan het bloedfanatieke Whizpr-team over dit te vertalen in een succesvolle Noordkaap Challenge!

Reshift
Uitgeverij Reshift, bekend van bladen en websites als Computer Totaal, MacWorld en pcmweb.nl steunt Whizpr met hun rally naar het topje van Scandinavië. We hebben al jaren een goede en warme relatie. Dat komt ook zeker van pas in de Noordkaap. Ieder beetje warmte is welkom. Bedankt voor jullie steun aan ons en het goede doel!

Alarmeringen.nl
Ons sponsoralarm ging af toen wij een aanzienlijke spontane donatie voorbij zagen komen. Alarmeringen.nl bedankt daarvoor! Deze website vermeldt alle noodsituaties in Nederland. Hierdoor weet je precies waar in Nederland er een gevaarlijke situatie is.

Props Creations
Videoproductiebedrijf Props Creations is een organisatie met jonge honden die van spanning, avontuur en mooie beelden houden. Een reis naar het noordelijkste puntje van Scandinavië sluit daar mooi op aan. De Noordkaap Challenge is een spannende en avontuurlijke rit door prachtige natuur die vast en zeker adembenemende beelden gaan opleveren. Bedankt voor jullie steun.

Reageer

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond