pr & social media adviesbureau

blog

Sneeuwstorm en kou vergroten de uitdaging [update]

Sneeuwstorm en kou vergroten de uitdaging [update]

*Update, 16-12-2015: Drie keer is scheepsrecht! Nu is Team Whizpr wel de sneeuwstorm de baas en kunnen ze genieten van dit prachtige uitzicht op de Noordkaap.*

*Update, 15-12-2015: Eens te meer blijkt dat het een échte challenge is. "De hevige sneeuwstorm van gister heeft wederom voor spekgladde wegen gezorgd, waardoor we vandaag de Noordkaap weer niet hebben bereikt," aldus onze Kees.*

Team Whizpr staat vanwege een sneeuwstorm vast in het Hoge Noorden van Noorwegen. Evengoed zijn Willemijn, Kees en Valentijn voortvarend van start gegaan tijdens hun eerste Noordkaap Challenge! Na zes dagen en ruim 3.000 kilometer heeft het Wageningse trio tot nu toe 7.141 euro opgehaald. Daarnaast hebben de Whizprs genoten van al het moois onderweg én voor de sponsoren al de nodige ‘challenges’ uitgevoerd. De grootste uitdaging wordt nu echter om de Noordkaap te halen vóór 15-12-2015. Waar de kilometers in Denemarken en Finland voorbij vlogen en ze regelmatig de koppositie pakten, heeft de natuur ze ter hoogte van de woonplaats van de kerstman keihard een halt toegeroepen.

De kou en een sneeuwstorm eisen op dit moment hun tol. De wegen zijn onbegaanbaar geworden door metershoge pakken sneeuw. Alle teams zijn gestrand en wachten nu in colonne op een groep sneeuwruimers die de lange weg die ze nog hebben af te leggen weer enigszins berijdbaar maakt. Even lekker bij de auto hangen is er niet bij voor Willemijn, Kees en Valentijn met een temperatuur van -32 graden Celsius. Het heet niet voor niets de Noordkaap Challenge.

Doneer en steun
Hoe zwaar de tocht ook is, het doel ervan is geld ophalen voor het goede doel. Dat gaat bijzonder lekker. Mede dankzij de donaties en de challenges die we voor Ember, Axis, Trend Micro, VMware en TP Link zijn aangegaan, is er al een mooi bedrag opgehaald. Maar de Whizprs willen op hun reis nóg meer geld binnenhalen voor jongeren in oorlogsgebieden. Geef ze een kansrijke toekomst en steun via ons het goede doel. Ook al staat de karavaan nu even stil, de Noordkaap Challenge is in volle gang!

Reageer

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond