pr & social media adviesbureau

blog

Moe, trots en voldaan

Moe, trots en voldaan

Van Hilversum via de Noordkaap naar Heerlen. Onze tocht van 7.200 km voor het goede doel van 3FM Serious Request zit erop. De Noordkaap Challenge was spannend, enerverend en bovenal hartstikke mooi. “Het is iedere dag weer een uitdaging om je door het prachtige, maar soms onbegaanbare landschap te navigeren”, meldt Valentijn.

De reis door Scandinavië heeft voor het goede doel veel geld opgeleverd: 109.260,65 euro in totaal en Team Whizpr heeft met 15.101 euro het meeste van alle teams opgehaald. Om tot dit bedrag te komen, hebben we pittige challenges gedaan; de minuut van Kees in een ijswak is daar een goed voorbeeld van. Fysiek minder zware, maar niet minder uitdagende challenges zijn onder andere driften met de auto, sneeuwengeltjes maken, een interview met de CEO van Axis en een kerstlied zingen.

Team Whizpr op de Noordkaap
“Hoewel we elke dag grote afstanden door vaak eenzame gebieden hebben afgelegd, hoefden we ons geen moment te vervelen. We hebben van vrienden, familie, klanten en zelfs wildvreemden de meest uiteenlopende challenges gekregen in ruil voor een donatie. Gelukkig maar…  Ons streven was om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dat is onze resultaatgerichte mentaliteit. Hoe gaaf is het dat het ons gelukt is om het meeste geld op te halen en daarmee bij terugkomst in Nederland in het Glazen Huis die cheque mochten overhandigen. Daarmee is de cirkel rond: wij hebben een mooi en hectisch avontuur gehad vol uitdagingen en Serious Request heeft een prachtig bedrag ontvangen.”

Reacties (1)

    • Hein Vader

    Ik denk aan je Willemijn

    Zaterdag 26 december 2015 18:07

Reageer

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond