pr & social media adviesbureau

blog

Eerste sponsoren Noordkaap Challenge zijn bekend!

Eerste sponsoren Noordkaap Challenge zijn bekend!

De eerste sponsoren van onze Noordkaap Challenge voor Serious Request zijn bekend... en daar zijn we niet alleen heel trots op, maar ze helpen ons ook nog eens enorm bij de barre tocht naar de Noordkaap. We stellen de eerste vier graag voor! Binnenkort meer:-)

Ember
Ember in persoon van Peter Linssen is al jaren onze coach en helpt ons met de ontwikkeling van ons bedrijf. Als je ons hebt horen kletsen over kleuren en Profile Dynamics, dan is het zijn schuld;-) Ook nu steunt hij ons weer en challenged hij ons om iets creatiefs te doen met de kleuren uit Profile Dynamics.

Welnet
Welnet zorgt ervoor dat wij kunnen werken. Onze rotsen in de branding als het gaat om een goed werkend netwerk en internet. Ook nu weer tonen ze zich rotsen in de branding en steunen ze ons zonder enige gewenste tegenprestatie. Natuurlijk komt er een dikke sticker van hen op onze auto! 

Broekhuis 
Geen Noordkaap Challenge zonder een goede auto! Dat liet Broekhuis zich geen twee keer zeggen. Dankzij hun sponsoring kunnen wij de 7.000 kilometer lange tocht nu afleggen in een heuse Volvo XC70! Symbool van avontuur, spontaniteit en vrijheid. Maar Broekhuis is veel meer dan alleen de partij die de auto levert, dankzij hun hulp kunnen we veilig en zonder zorgen op weg. Dat begint al vóór de Challenge: winterbanden, monteren van felle verstralers, reservewiel, jerrycan voor reservevloeistof (oeps, helemaal niet aan gedacht…), noem maar op! Samen gaan wij de gehele tocht doen en beleven. Voor de start, tijdens de start, gedurende de tocht en met de finish. Zo gaan we samen voor de 9+!TP-LINK
 
TP-LINK sponsort Serious Request niet alleen, maar helpt ons ook met waar zij het beste in zijn: producten om onze devices optimaal te gebruiken. Zo krijgen we een power bank mee voor onze tocht naar de Noordkaap. Een ideaal reismaatje, aangezien we dagelijks uren op de weg zitten en regelmatig in the middle of nowhere zullen begeven. En vaak ook nog in het pikkedonker, aangezien de zon in het hoge noorden rond half 2 ‘s middags (!) al ondergaat. Met de Power Bank kunnen we al onze apparaten draadloos opladen - en fun fact: dankzij de zaklamp-functie schijnt hij ons ook nog eens bij in het donker. Nice! Hou onze social kanalen dus goed in de gaten, want tijdens de trip zullen we onder onze donateurs zo’n power bank verloten…!

 

Reageer

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond