pr & social media adviesbureau

blog

Digital team Whizpr goes to Amsterdam!

Digital team Whizpr goes to Amsterdam!

Deze week was het Digital team van Whizpr aanwezig bij het Digital Marketing Live event, georganiseerd door Emerce in de Beurs van Berlage. Tijdens dit event werden de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van online advertising en marketing gepresenteerd door diverse gevestigde namen uit de branche. Een dag in het teken van uitwisselen van kennis.

The day after the day after…
Nog even de aantekeningen uitwerken en de tweets teruglezen over woensdag. Hieronder een lijstje met ‘good to know’ (voor het geval je het gemist hebt… ;-))

Digital advertising
De laatste ontwikkelingen op het gebied van onder andere content marketing, video advertising en native advertising: in de digitale wereld is branding net zo belangrijk als in de ´gewone´ wereld. Of misschien wel belangrijker? Het online aanbod lijkt oneindig, wees dan maar eens onderscheidend.

‘Positioneer je goed in de markt, profileer je merkwaarden en identiteit en zet deze krachtig neer’, aldus Margot Bouwman (Doom & Dickson) en Boris Nihom (Achtung!).

Social media is hot!
Geïnspireerd door diverse social media strategieën, kanalen en campagnes werd het wederom bevestigd: social media is hot. Steven van Belleghem wist met zijn humor en kennis ons mee te nemen in de ontwikkelingen van digitalisering en de ‘human touch’. Door extreme vormen van digitalisering van het klantencontact te belichten en te benadrukken dat het verschil (nog steeds) gemaakt wordt door de menselijke touch. Zijn conclusie: laat de operationele taken over aan de computer en de emotionele taken over aan de mens.

Berndt de Wit nam ons mee in de wereld van Fashionchick, één van de snelst groeiende fashion storefronts van Nederland. Content en commercie gaan volgens hem hand in hand en dit uit zich in video, bloggers en performance marketing.

Go mobile!
Groeiend: mobile advertising! Creëer campagnes voor elke device en vergeet de mobile strategy niet. Praktische kennis en advertising waren de key learnings.

Wil je meer weten over digitale marketing voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op!

Reageer

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond