pr & social media adviesbureau

blog

15 jaar Whizpr: reden voor een feest!

15 jaar Whizpr: reden voor een feest!

Op 1 november 2015 bestond Whizpr 15 jaar en in die tijd zijn we uitgegroeid tot een fantastisch bedrijf met 22 fijne en loyale medewerkers, grote klanten en een enorm netwerk. Niet alleen PR, maar tegenwoordig ook focus op Content en Digital Marketing. Iets om trots op te zijn, schreef Willemijn al eerder. Reden voor een feestje, want daar houden we bij Whizpr wel van: het jaarlijkse Whizpr weekend, de zomer- en winterborrels, verjaardagen... We vinden altijd wel een goed excuus!

Voor het jubileumfeest bij Undercurrent in Amsterdam op 27 november 2015 hebben we het extra goed aangepakt. Na een mooie kick-off speech van Willemijn, Annerieke en Ward, konden we los gaan bij optredens van onder andere onze eigen Michel a.k.a. DJ BoogieBuddha en Susanne a.k.a. Krause! Eén beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Vanuit die gedachte hebben we een video laten maken van de avond. Kom maar op, voetjes van de vloer: 

 

Whizpr 15 jaarOm de Whizpr-ladies te verrassen hebben tal van klanten, vrienden van Whizpr en natuurlijk de (Belgische) collega’s een video gemaakt. Iedereen ontzettend bedankt voor de medewerking, wij waarderen dit enorm.

 

  

Iedereen was prachtig gekleed en dat is gelukkig goed vastgelegd door de fotograaf! We hebben alle foto's van de avond op Flickr gezet, inclusief de Whizprgram foto's: #Whizpr15jaar. 

Bedankt! Bedankt dat je er bij was, voor de fijne samenwerking, de geweldige avond en alle mooie projecten die nog in het verschiet liggen. Op naar de volgende 15 jaar!

15 jaar Whizpr

Reageer

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond